Onze blogs

 

Online groeien, waar begin je?

Oktober is begonnen, dit betekent een nieuwe Blog! Deze keer is Jorrin aan het woord. Jorrin houdt zich binnen Koek bezig met Sales en Business development. Hij legt uit hoe we door middel van de Koek Journey bedrijven online laten groeien.

 

Waarom progressive web apps de toekomst zijn!

Wat is het verschil tussen de bekende (native) apps en progressive web apps? Wat zijn nou de voordelen van progressive web apps tegenover de native apps en waarom werken wij bij Koek zo graag met deze Progressive web apps? Marijn, een van onze UX'ers verteld het je in deze Koekenbakkersblog.

 

Hoe veilig is mijn website?

Bij Koek starten we de maand gelijk goed! Elke eerste maandag van de maand stellen wij je graag voor aan één van onze Koekenbakkers. Dit in de vorm van een blog. Elk teamlid van Koek zal een blog schrijven over zijn of haar expertise Bart, onze developer, bijt de spits af!

 

Online gokken is leuk, al zeggen we het zelf!

Slot Planet is geheel op maat en responsive ontworpen. Dankzij de geoptimaliseerde UX en nieuwe design biedt Slot Planet hun spelers een nieuwe en unieke ervaring aan. We zijn ontzettend trots op het resultaat!

 

De waarde van een hackathon.

Wij zijn groot fan van hackathons en starten daar elke nieuwe opdracht mee. Een hackathon is een tweedaagse brainstormsessie waar je antwoord probeert te krijgen op verschillende vraagstukken.

 

Welkom op onze nieuwe website!

De kinderen van psychologen zijn meestal ontspoord, de schoenmaker loopt op versleten schoen en de website van Koek (nota bene een digitaal bureau) loopt alweer een tijdje achter. Tot vandaag, want onze nieuwe website staat live!