Flexado X Koek

Wereldwijd succes faciliteren

Dat is inderdaad een behoorlijke ambitie die Flexado samen met Koek heeft opgesteld, maar wij zijn ervan overtuigd dat dit gaat lukken. We vertellen je graag in het kort waarom wij in dit avontuur geloven en goed bij elkaar passen.

Flexado heeft in de afgelopen jaren een geweldig bedrijf opgebouwd en ze groeien nog steeds. Hun filosofie is dat keuzevrijheid essentieel is voor het creƫren van een fijn leven en dat deze keuzevrijheid enorm helpt om zakelijk succesvol te worden. Dat lijkt misschien vanzelfsprekend, maar lang niet iedereen heeft (genoeg) keuzevrijheid over werktijden, werkplekken, faciliteiten en het invullen van ambities. Flexado helpt hierbij door het leveren van een breed scala aan flexibele kantoorfaciliteiten, diensten en ondersteuningen die ervoor zorgen dat iedereen altijd en overal kan werken. Lekker toch?! En voor ons een heel mooie vorm van een delightful experience.

Geloof jij ook in deze nieuwe manier van flexibel werken? Houd dan deze beautycase in de gaten, want wij gaan hier de komende jaren vol gas op geven. Van internationale branding en marketing tot en met het ontwikkelen van een fascinerende app!

Also interesting...

Ben van de Sande

Belang van human business

Koek

Design sprint on gamification (EN)

Building block

Concept hackathon

A concept hackathon delivers tangible concepts in a matter of days

Swipe to discover
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then