Pitchbaar prototype

Job Journey

Waarom?

Bij Job Journey geloven ze in het verbinden van mensen met als eindresultaat het optimaal benutten van je eigen en elkaars talenten. Hiervoor ontwikkelen zij een tool die de medewerkers van een bedrijf de kans geeft om hun eigen loopbaan te verrijken en daar zelf de navigator in te zijn. Vervolgens worden de vaardigheden van deze verschillende medewerkers duidelijk, wat de basis vormt voor het talent-matching concept. 

Hoe?

We zijn middels een hackathon dit concept gaan uitwerken. Op basis van de huidige tool zijn we samen met Job Journey op zoek gegaan naar een betere, mooiere, en fijnere vorm dat het doel beter dient. Tijdens de Hackathon zijn we gaan kijken naar waar de verbetermogelijkheden liggen en zijn we het UX concept anders gaan benaderen. Het belangrijkste uitgangspunt voor dat laatste: persoonlijke ontwikkeling is niet zakelijk. Door elementen uit games toe te voegen en de app een warm karakter te geven proberen we de juiste omgeving te creëren waar mensen met hun eigen ontwikkeling bezig kunnen zijn.

Wat?

Uit de hackathon kwam een design richting en een UX concept wat we daarna hebben uit kunnen werken tot het prototype. Dit prototype dient meerdere doelen; we kunnen met potentiële gebruikers gaan testen, maar het is ook een fijne presentatievorm voor Job Journey tijdens gesprekken met potentiële partners.

In het prototype kun je in de eerste fase een "destination" toevoegen. Hier start je de journey door een paspoort aan te maken.


Na het klikken op destination word je gevraagd om een verkenning te doen. Wat is je ambitie? waar wil je naar toe? Door dit vast te leggen kun je jouw pad gaan bepalen.


Hier bepaal je jouw pad. Het is altijd nog mogelijk om later stappen toe te voegen. Dit maakt het mogelijk om voor een groot gedeelte te acteren op basis van intuïtie.

Een overzichtspagina van de al voltooide stappen. Er is een paspoort gecreëerd en je hebt een travel plan aangemaakt. Op naar de volgende stap in de journey!


Meer weten over onze hackathons?

Meer weten over onze hackathons?

Also interesting...

Website

Change=

Online casino

Branders (EN)

Sterk merk

BrandBook

€10.000+

Swipe to discover
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then