Rijschoolplatform

Maxy

Maxy is een multidisciplinair rijschoolplatform dat het vinden van een match tussen leerlingen en rijinstructeurs vergemakkelijkt door kwaliteit, overzicht, transparantie, gemak en vertrouwen in de markt van rijscholen te bieden. Maxy is allesomvattend, waardoor leerlingen nog maar één platform nodig hebben voor alles wat met het rijbewijsproces te maken heeft. 

Leerlingen vinden via Maxy binnen enkele minuten hun geschikte instructeur, kopen hun lessen, plannen hun lessen in en volgen hun voortgang. Instructeurs krijgen via Maxy een constante aanvoer van leerlingen en het platform ontlast hen van planning, administratie en marketing. Instructeurs kunnen zich dus richten op hetgeen waar zij het best in zijn; leerlingen opleiden tot veilige weggebruikers.

Uitdaging

Wist je dat meer dan de helft van de rijschoolleerlingen moeite heeft om een geschikte rijschool te vinden en dat slechts 50% van de leerlingen de eerste keer slaagt voor het praktijkexamen? Door de enorme concurrentie, sterk fluctuerende prijzen en onzuivere rijscholen lijdt de sector aan een slecht imago waar kwaliteit, transparantie, veiligheid en vertrouwen niet vanzelfsprekend zijn. Maxy biedt direct de oplossing voor – samengevat – drie problemen in de rijschoolmarkt: 

  1. Onduidelijkheid over aanbod en kwaliteit 
  2. De prijzenoorlog 
  3. Een negatief marktbeeld 

Oplossing

Maxy ontwikkelde een platform dat gebruikmaakt van geavanceerde data-analyse en feedback van leerlingen om de kwaliteit en betrouwbaarheid van rijinstructeurs te beoordelen. Door deze aanpak kunnen ze effectief leerlingen matchen met geschikte instructeurs, wat resulteert in een meer gepersonaliseerde en bevredigende leerervaring.

Voor Rijschoolhouders

"Maxy biedt rijschoolhouders de kans om zich te profileren op basis van kwaliteit, en niet uitsluitend op prijs. Met beoordelingen en een uniform profiel stellen we je in staat om je sterke punten in de schijnwerpers te zetten. Ons doel is niet slechts een platform te zijn, maar eerder een gemeenschap die gericht is op voortdurende verbetering en innovatie."

Voor Leerlingen

"Het vinden van een geschikte rijschool wordt eenvoudiger dan ooit. Vertrouwen, kwaliteit, transparantie, overzicht en gemak staan centraal bij ons. Ontdek rijinstructeurs in jouw buurt, filter op de aspecten die voor jou van belang zijn en bekijk moeiteloos de beoordelingen. Klaar om de weg naar rijvaardigheid met vertrouwen tegemoet te gaan? Maxy wijst je de juiste richting!"

Mooie woorden van Ivan - Maxy:

" De samenwerking met Koek heeft ons in staat gesteld om weg te stappen van onze eigen visie en enthousiasme en echt te luisteren naar wat de gebruiker nodig heeft. Jullie betrokkenheid bij brainstormsessies, talloze refinements, rode penstrepen en groene vinkjes hebben bijgedragen aan het creëren van een product van kwaliteit. "

Also interesting...

Van data tot insights

Royal Kaak

Educatieve app

ZiE-ZOOPIA

Swipe to discover
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then