Van data tot insights

Royal Kaak

Uitdaging

Royal Kaak, expert in het leveren van bakkerijoplossingen, stond voor de uitdaging om de status van bakkerijen - hun productielijnen en producten - op een eenvoudige en inzichtelijke manier te presenteren aan diverse doelgroepen binnen de bakkerijsector. Het doel was om complexe data en operaties te vertalen naar een gebruiksvriendelijk formaat.

Oplossing

Het resultaat is een strak vormgegeven app die cruciale gegevens zoals cijfers, grafieken en signalen op een eenvoudige en visueel aantrekkelijke manier weergeeft. Deze app helpt bij het effectief beheren van bakkerijlijnen en apparatuur.

Geavanceerde Insights

De app maakt gebruik van OpenAI en ChatGPT-technologieën om geavanceerde analyses en inzichten te genereren. Deze technologieën stellen de app in staat om grote hoeveelheden data te verwerken en interpreteren, waardoor waardevolle informatie over de productielijnen en efficiëntie wordt verkregen.

Inzichten in OEE Cijfers

De app biedt gedetailleerde analyses van de Overall Equipment Effectiveness (OEE) voor verschillende lijnen, producten en apparaten. Dit helpt bij het identificeren van knelpunten in de productie en biedt mogelijkheden voor verbetering van de efficiëntie.

Illustration system

Er is een uitgebreid systeem van illustraties ontwikkeld om een duidelijk beeld te geven van de machines en de productieprocessen. Deze illustraties helpen gebruikers om een beter begrip te krijgen van de werking en status van elke machine binnen de productielijn.

Overzicht van Machines

De app biedt een duidelijk en georganiseerd overzicht van alle machines binnen een productielijn. Dit overzicht maakt het gemakkelijker om de status van elke machine te monitoren en te beheren, wat bijdraagt aan een efficiënter onderhouds- en beheerproces.

Deze app markeert een significante stap in de digitale transformatie van Royal Kaak, waarbij geavanceerde technologie wordt ingezet om de efficiëntie en toegankelijkheid in de bakkerijindustrie te verbeteren.

Also interesting...

Educatieve app

ZiE-ZOOPIA

Prototype

ICTU

Payrolling software

Wadium (EN)

Swipe to discover
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then