Blogs

 

De voordelen van het inhuren van een agency?

Het is zover, jouw bedrijf begint te groeien en plotseling ontstaan er grote kansen online. Je wilt jullie website naar een professioneel niveau tillen en daarvoor wil je wellicht een agency inschakelen. Maar wat zijn hiervan nou echt de voordelen?

 

Een nieuwe Koekenbakker

Ja die nieuwe koekenbakker, dat ben ik! Organisatietalent, leergierig, behulpzaam en enthousiast, dat zijn meestal de woorden die mensen noemen als ze aan mij denken. Nieuwsgierig geworden? Aangenaam, ik ben Miriam en werk sinds 1 april (geen grap) bij Koek als Office Manager Marketing Communicatie.

 

The Journey of Koek - Part deux!

Vorige keer werd er geschreven over het ontstaan van Koek. Deze keer over wat er allemaal gebeurt achter de schermen bij Koek. Enjoy!

 

The Journey of Koek

Ik heb ooit een boek van Steve Jobs gelezen. Die zei en ik citeer (los vertaald): "Als piraat bereik je meer dan wanneer je bij de marine gaat." Ik vind deze quote wel een beetje bij Koek passen.

 

De perfecte klant?

2018 was voor ons een druk jaar met veel uitdagende en leuke opdrachten. Zo ook voor onze klant Branders. Na vijf vlammende hackathons in Malta hebben we de vijf casino brands een make-over gegeven in 2018!

 

Ken jij je gebruikers?

Bij Koek werken we voor, tijdens en na het ontwikkelproces van een web app het liefst zoveel mogelijk met de “holy trinity”: onze klant, wij als Koek en….? De mensen die het appje uiteindelijk ook daadwerkelijk gaan gebruiken.

 

UX en SEO gaan hand in hand.

Wat hebben gebruikerservaring (UX) en hoge rankings in Google (SEO) met elkaar te maken? Steeds meer gelukkig! Toch zien we dat het in de praktijk nog vaak twee gescheiden werelden zijn en dit is een gemiste kans.

 

Scrum à la Koek

De maand is weer begonnen en dat betekent een nieuwe blog. Dit keer van Tom, een van onze developers. Tom legt uit hoe wij de vraag van klanten identificeren en Scrum inzetten om onze klanten te bedienen.

 

Waarom progressive web apps de toekomst zijn!

Wat is het verschil tussen de bekende (native) apps en progressive web apps? Wat zijn nou de voordelen van progressive web apps tegenover de native apps en waarom werken wij bij Koek zo graag met deze Progressive web apps? Marijn, een van onze UX'ers verteld het je in deze Koekenbakkersblog.

 

Online groeien, waar begin je?

Oktober is begonnen, wat een nieuwe blog betekent! Deze keer is het de beurt aan Jorrin. Jorrin is betrokken bij Sales en Business Development bij Koek. Hij legt uit hoe we bedrijven online ondersteunen volgens de Koek Journey.

 

Hoe veilig is mijn website

Bij Koek beginnen we elke maand goed! Elke eerste maandag van de maand willen we je voorstellen aan een van onze Koekenbakkers. Dit in de vorm van een blog. Elk teamlid van Koek zal een blog schrijven over zijn of haar expertise. Bart, onze ontwikkelaar, bijt de spits af!

 

De waarde van een hackathon

Wij zijn groot fan van onze hackathons en starten daar dan ook elke nieuwe opdracht mee. Een hacakthon is een tweedaagse brainstormsessie waarbij we samen op zoek gaan naar antwoorden op vraagstukken.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then