Waar wij in geloven

Wij geloven dat creativiteit de belangrijkste drijfveer is om verrassende ervaringen te creëren in alles wat we doen!

Design thinking: "Start from the user's experience and work your way back to technology" (Steve Jobs, 2013). Koek is op de plek geweest waar deze filosofie is geboren, Harvard D.school in Silicon Valley. Ons doel: begrijpen waar het vandaan komt en waarom het een groot verschil kan maken in hoe we als designers naar problemen kijken. Empathie is hierbij een van de belangrijkste uitgangspunten. 

De heilige drie-eenheid: Omdat we geloven dat problemen het beste opgelost kunnen worden wanneer je verschillende expertises en specialisten laat samenwerken. De Heilige drie-eenheid is voor ons onmisbaar om een product en verhaal werkend te maken. Daarom werken we samen in een team van eindgebruikers, u als bedrijf en Koek. 

Nooit tevreden:"What works today won't work tomorrow". Onze oplossing hiervoor is Continuous Development, waarbij we onze producten blijven doorontwikkelen over een langere periode. 

Onszelf verbeteren:Als team hebben we met elkaar afgesproken dat we continu blijven werken aan onze vaardigheden net als onze vaardigheden om te kunnen werken als team in een agile omgeving. 

Progressive Web Apps:Uiteindelijk maken we fascinerende Progressive Web Apps. Wij geloven dat deze PWA's de toekomst zijn als het gaat om gebruiksvriendelijke ervaringen. Maar wat zijn het nou precies? Lees het hier.

Hoe doen we dat?

Ons Design thinking proces: Met deze benadering zetten we de gebruiker centraal. Door het constant analyseren, testen en redesignen van ons werk kunnen we de behoeftes van gebruikers in kaart brengen. Dit is een doorgaand proces omdat deze behoeftes iedere dag veranderen. We leven ons in in de eindgebruiker door snelle prototyping. Koek is pro-actief in dit proces. We analyseren en observeren de gebruiker en identificeren wat de juiste "next steps" voor jouw product zijn.

The Koek Hackathon: Onze unieke Koek hackathon is het beste voorbeeld van hoe we co-creatie en creativiteit stimuleren. We komen samen met klanten, experts en eindgebruikers in een meerdaagse brainstorm sessie. In deze sessie werken we samen en brainstormen we over nieuwe kansen en mogelijkheden. Koek zorgt ervoor dat de creativiteit losbarst en dat er tastbare deliverables voor onze klanten liggen binnen een paar dagen. 

Lees meer over onze hackathon.

PGX: The PGX framework zorgt ervoor dat we snel kunnen ontwikkelen (Cruciaal voor de design-thinking filosofie). PGX is onze "toolbox" waarin verschillende bewezen design keuzes, technologieën en processen zijn opgenomen. Dit zorgt ervoor dat we niet steeds opnieuw het wiel uit hoeven te vinden voor ieder product; we hergebruiken bestaande, bewezen componenten. Als uw product is gebouwd op het PGX framework profiteer je ook nog eens van alle nieuwe technologieën en kennis die we opdoen door de tijd heen. 

Uitdagend genoeg?

Bel eens!
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then