2021-12-16 | Sofie van Os

De eerste DM's van Sofie

Tijd gaat snel, maar ook oogverblindend langzaam. Je begint aan een nieuwe baan, en ineens zijn er al een of twee weken voorbij. Als stukje rauw balletje deeg kwam ik bij Koek binnenlopen. Enige werkervaring, master en bachelor in de pocket, en ambitie om iets meer marketing en creativiteit te kunnen uiten op werk. Via Manon, onze geweldige UX’er, kreeg ik de vacature toegestuurd. Nog geen vijf minuten na het opsturen werd ik uitgenodigd op gesprek. Bij de gesprekken voelde ik me meteen op mijn gemak. Koek voelt als een platte organisatie, waar veel werk wordt verzet, maar ook alles gezegd mag worden. 

Nu een week verder worden de randjes al goudbruin. Kennismakingsgesprekken, daily scrums en brainstormsessies hebben de toon van de afgelopen twee weken gezet. Wie ben je, wat wil je doen, wat kun je, hoe wil je dingen doen en hoe helpt het ons? Allemaal vragen die voorbij zijn gekomen. Voor nu kan ik ze nog niet allemaal goed beantwoorden, maar het zijn ook nog maar mijn eerste weken. 

De eerste vraag is iets makkelijker om op te reageren. Wie ben ik?  Voor jullie even in het kort! Ik ben Sofie van Os, een 26-jarige Nijmegenaar. Ik ben aangenomen op de functie voor Digital Marketeer, waarbij ik met name klanten ga helpen hun producten te verbeteren aan de hand van analyses en data. Ik woon al 9 jaar in Nijmegen, en ben afgelopen jaar verhuisd naar een appartement met een vriendin van mij. Graag zou ik een kat willen, maar daar heeft mijn huisgenoot het niet zo op. In mijn vrije tijd lees ik veel Engelse fantasy en romance, kijk ik veel Twitch en Youtube en wandel ik met mijn vriendinnen graag een rondje. 

Dit was een kleine korte introductie van mij, en mijn eerste weken bij Koek! De spanning van de eerste dagen is al iets verminderd, maar een nieuwe baan starten blijft spannend. Ik kijk ontzettend uit naar mijn toekomst met Koek, en ik heb het idee dat ik heel veel gave projecten (en gezellige borrels) ga meemaken!

Ook interessant...

Vacature

Marketing/ Communicatie Kanjer (NL)

Sunny Feijen

Oost west, user test

Een ode aan Miriam

Vijf gouden tips voor top hospitality

Laat je verrassen

Cookie Shop

Swipe to discover
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then