2024-04-02 | Emmy Slats

De eerste 2 maanden van Emmy

Gegroet nieuwsgierige lezer! Mijn naam is Emmy en ik ben een 25-jarige Experience Designer vanuit de HAN (Arnhem). Ik kom oorspronkelijk uit Roermond, maar ben inmiddels al een aantal jaar een goed ingeburgerde Brabander die in Uden woont. Mijn studie betreft Communicatie en Multimedia design en eind januari ben ik in mijn rol als CMD-stagiaire bij Koek begonnen. 

De opdracht waar ik aan werk is Brainwave, waarvoor ik een sterke fundatie en programma ga opbouwen met behulp van serious game design (gamification), immersive media design, en elementen van ontwerpen voor gedragsverandering. Roy en Selma (voorgaande stagiaires) hebben al een basis gebouwd voor dit innovatieve brainstorm concept en als eerbetoon aan hun ga ik mijn best doen om van hun project een unieke, onderdompelende brainstorm ervaring te maken. Voor de rest maak ik ook Koek illustraties en probeer ik binnen deze illustraties de stijl van Koek zo goed mogelijk te handhaven.


De eerste twee maanden binnen Koek waren leerzaam in het kader van (zelf)reflectie en erg gezellig. Ik had niet verwacht dat het bedrijf zo relaxed en toegankelijk zou zijn en vind het waardevol dat ik mijn behoeften makkelijk kan doorgeven en iedereen mij accepteert voor wie ik ben. Ik vond het eerst namelijk best eng om met mijn opscheer rond te lopen, aangezien dit wellicht een wat extremere look is. Echter boeit het de rest niet zo erg als ik dacht en vindt niemand het een probleem dat ik deze (gabber) haarstijl vet vind.

Wat ik daarnaast zoal lever qua feedback, illustraties, en ideeën, wordt voor mijn gevoel als relevant beschouwd. Ik vind dat erg fijn, aangezien ik me geen stagiaire voel die alleen maar koffie voor iedereen aan het zetten is. Dit zorgt ervoor dat ik ‘s ochtends gemotiveerd opsta om aan o.a. Brainwave te kunnen werken, evenals de Happy Fridays waar ik mijn collega’s al in heb kunnen maken in Mario Kart. Op naar een tof en gezellig halfjaar en een vet eindproduct!


Also interesting...

Lekker handig

Alpaca uitlaatservice

€357,69

Rosalie Bloemers

De eerste maand van Rosalie

Intern

Emmy Slats

Swipe to discover
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then