2024-03-06 10:00 | Rosalie Bloemers

De eerste maand van Rosalie

Hoi Hoi, Mijn naam is Rosalie, ik ben 21 jaar en kom uit Veghel. Ik studeer Associate Degree informatica aan de Avans te ‘s-Hertogenbosch. Eind januari ben ik begonnen als stagiair webdeveloper bij Koek. In dit verhaal ga ik vertellen wat ik mijn eerste maand bij koek heb gedaan.

Mijn opdracht is het bouwen van de front-end van ‘Tell me whAI’. Een webapp die door middel van AI data kan analyseren en zijn bevindingen kan omzetten naar heldere datastories. Deze opdracht is al eerder opgestart door een andere stagiair, maar ik ga het verder afmaken en dat vind ik een hele leuke uitdaging.

Mijn eerste maand op kantoor was erg gezellig. De eerste week leerde ik vooral het team kennen en het bedrijf, en ik kreeg de opdracht om een Discovery-sessie te organiseren. Dit vond ik best spannend, aangezien ik er nog nooit één had georganiseerd. In mijn tweede week heb ik de discovery sessie gegeven. Dit was goed gegaan (gelukkig) en heb ik meegekeken met andere sessies van mijn collega's en hoe hun dat deden. In week 3 en 4 heb ik voorbereidend werk gedaan voor de branding sessies en heb ik kennisgemaakt met het framework waar ik mee ga werken. Ik kijk er naar uit om te beginnen met iets vets maken.

Also interesting...

Building block

Branding session

Session with expertise from Koek and our clients in which we seek for the right brand style and tone of voice that fits your company.

Building block

Discovery Session

Session with expertise from Koek and the customer in which the required questions are asked that are not yet answered, the real question and pain will be the main goal to identify.

Swipe to discover
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then