2021-12-21 | Manon Marinussen

De Koek hoogtepunten van 2021

Aan het begin van dit jaar dachten we dat 2021 een topjaar zou worden. Corona verdwijnt! We kunnen weer aan de bak! Hoewel corona helaas nog niet uit ons leven verdwenen is (#spoileralert), hebben we ontzettend lekker gewerkt met z’n allen. Kunnen we dan ondanks alles toch spreken van een topjaar? Bekende Koekers vertellen over hun hoogtepunten.

Luc (Product Owner)

Voor mij is de samenwerking met ICTU en Ockham een hoogtepunt. Met dit project hebben we echt impact gemaakt. Het is een eer om allerlei Nederlandse burgers te spreken en hun wensen mee te nemen in het ontwerp dat we maken. Het resultaat werkt voor heel veel mensen. Het grootste compliment over dit project kregen we in een meeting met de begeleidingscommissie van dit project: “We moeten oppassen dat dit niet de oplossing wordt voor allerlei andere problemen”. Dat geeft echt een kick. Meer lezen over het project? Lees deel 1 van deze case hier.  

Jeffrey (Financial Manager)

In 2021 zijn we overgestapt naar een nieuw boekhoudsysteem. Daarmee kunnen we het nu helemaal zelf. Ook fijn: Het is een stuk gemakkelijker geworden om de cijfers te analyseren. Daarop kunnen we nu sneller en beter handelen.

Jasper (CEO)

Het belangrijkste van 2021 is voor mij de verandering van strategie. Dit jaar zijn we geshift van kortdurende projecten naar continuous development en performance afspraken. Bij het veranderen van het business model komen uiteenlopende uitdagingen kijken die we met volle enthousiasme getackeld hebben. En natuurlijk is het een hoogtepunt dat we na dit jaar ook kunnen zeggen dat het gelukt is!

Meer weten over continuous development? Lees onze story over de ervaringen van het team. 

Ben (Head of Brand Experience)

Voor mij is het vooral de veerkracht die we hebben laten zien door heel volwassen en actief om te gaan met alle veranderingen. In strategie, teamsamenstelling, werkwijze en alle commerciële uitdagingen die voorbij kwamen. En dat zonder ons DNA te verloochenen. Die ruggengraat bewijst dat we echt ergens voor staan. Naar elkaar, maar zeker ook naar de buitenwereld. Nieuwe afspraken en contracten met klanten bevestigen dit. En dus kunnen we niet alleen ‘voldaan’ terugkijken, maar ook vol vertrouwen het nieuwe jaar aanvallen.

Demi (Stagiair Grafisch Ontwerp en Marketing)

Mijn hoogtepunt van mijn stage in 2021 is het team waarin ik werk. Bij ieder stagebedrijf had ik vast en zeker veel kunnen leren. Maar lang niet overal is zo’n goede sfeer. De werkdagen zijn gezellig en er staat altijd wel hulp klaar. 

Zoals je ziet hebben we een hoop goede reden om een flesje te ontkurken. En dat is dan maar het topje van de ijsberg. Proosten jullie met ons mee? We wensen je de fijnst mogelijke kerst en een fantastisch nieuw jaar!  

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then