2020-03-03 15:00 | Koek

Koek ontwikkelt door

Bij Koek is Continuous Development een paradepaardje en onze klanten waarderen deze succesvolle manier van doorontwikkelen. Dit principe van continu leren en verbeteren passen we niet alleen toe op onze digitale oplossingen, maar uiteraard ook op onze eigen dienstverlening en het Koek-team.

In de afgelopen jaren hebben we veel geleerd van onze klanten en hun ambities, hun behoeften en vraagstukken. Dit heeft geleid tot een mooie bibliotheek vol best practices op het gebied van branding, UX/UI en het bouwen van PWA’s. Hieruit bleek ook dat langlopende ontwikkeltrajecten om een andere aanpak vragen dan kortere, meer projectmatige opdrachten. En omdat wij geloven dat een strategische focus altijd leidt tot verbetering in zowel services als beleving, is vanuit het huidige team een nieuwe zusteronderneming ontstaan: Upgraders, online performance

Het beste van twee werelden!
Het team van Upgraders gaat zich vooral toeleggen op de meer projectmatige, digitale opdrachten. Daarbij staat snelheid van leveren en doorpakken op basis van de laatste technieken centraal. Voor Koek ontstaat daarmee de ruimte om volledig te focussen op de core van hun dienstverlening, die draait om creativiteit en delightful experiences vanuit sterke strategische concepten.

En het werkt!
Inmiddels hebben we een trial van een paar maanden achter de rug. En onze gedachte om verschillende typen klanten en hun specifieke opdrachten te koppelen aan een proces, aanpak én team dat daar precies op aansluit, blijkt te werken. Niet alleen omdat we dat zelf vinden en voelen, maar juist ook omdat de feedback die we van onze klanten krijgen heel positief is. En met deze nieuwe synergie zijn we dan ook allemaal heel blij. 

Bekijk de website van Upgraders:

Upgraders.nl
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then