2021-11-23 | Lola van Overbeek

Een kiekje in Lola's eerste maand bij Koek

De eerste maand van Lola

Lola van Overbeek, dat ben ik! Een 23 jarige Boxtelaar en de nieuwe office manager van Koek.

Het moment dat ik het kantoor van Koek binnen liep en een gesprek met Jasper en Ben had, dacht ik: hier wil ik werken! Het voelde meteen goed, vertrouwd en gezellig. Een creatieve omgeving waar je jezelf en je ideeën kwijt kan, dat was de eerste indruk die ik kreeg en dat bevestigden beide heren. 

Toen ik te horen kreeg dat ik de functie van office manager mocht gaan vervullen, was ik super enthousiast en dolblij. Een job die elke dag anders is, waar ik veel kan leren, daar was ik naar op zoek en dat heeft Koek voor mij. 

De eerste dagen kreeg ik veel informatie, uitleg, ruimte en tijd om op een rustige manier kennis te maken met de andere Koekenbakkers. Spannend, zo ervaarde ik dat. Wat nou als ik het niet kan? Wat als ik niet weet hoe ik alles moet doen? Dat speelde er door mijn hoofd, maar al snel kwam ik erachter dat ze bij Koek zo niet werken. Door de hulp van het team en de vrijheid die ik kreeg in het oppakken van mijn taken, waren deze vragen al snel verdwenen en dat stelde mij erg gerust. 

De eerste maand heb ik meer dan positief en leerzaam ervaren. Door de leuke collega’s kreeg ik snel de sfeer en mentaliteit van Koek mee. Ik heb erg veel zin in wat me allemaal nog te wachten staat en wat ik hier ga leren. Ik heb in ieder geval al genoeg verhalen gehoord over de vrijdagmiddagborrels, dus kan niet wachten om deze mee te gaan maken. Gelukkig staan de volgende borrels al gepland, want gezelligheid op de werkvloer is zeker ook belangrijk ;) 

Joeee tot ziens!

Also interesting...

Renske van Gestel

De eerste week van Renske

Pleun van Otten

De eerste week van Pleun

Een ode aan Miriam

Vijf gouden tips voor top hospitality

Swipe to discover
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then