2024-02-23 | Ivan over de samenwerking met Koek

Samenwerking Koek & Maxy

Ik schrijf deze testimonial met oprechte waardering voor het geweldige partnerschap dat wij als startup hebben mogen ervaren met Koek. Onze gezamenlijke inspanningen hebben geresulteerd in de ontwikkeling van hét rijschoolplatform Maxy, en ik ben enthousiast om onze ervaring te delen.

Wat onderscheidend is van een traditionele klant-leveranciersrelatie is dat wij samen met Koek een product hebben ontwikkeld die kan zorgen voor een revolutie in rijschoolland. We bundelen onze krachten. De ervaring die Koek heeft in web-app ontwikkeling heeft ons als jonge startup in staat gesteld een product in de markt te zetten die inspeelt op de behoeften uit de sector; een product van kwaliteit.

Als een team van marktspelers en jonge ondernemers missen we wellicht de ervaring van doorgewinterde marketeers, designers of ontwikkelaars, maar met jullie skills hebben we sectorbehoeften weten te vertalen naar een product dat twee totaal verschillende doelgroepen bedient: rijscholen en leerlingen.

De samenwerking met Koek heeft ons in staat gesteld om weg te stappen van onze eigen visie en enthousiasme en echt te luisteren naar wat de gebruiker nodig heeft. Jullie betrokkenheid bij brainstormsessies, talloze refinements, rode penstrepen en groene vinkjes hebben bijgedragen aan het creëren van een product van kwaliteit.

Wat de samenwerking waardevoller maakt is dat we als jonge startup nu beschikken over ervaring en capaciteit, zonder de zorgen van peperdure uitbesteding van ontwikkeling, design en marketing. Bovendien bevinden we ons nu in een omgeving die past bij een innovatieve startup – een omgeving gevuld met creativiteit, flexibiliteit en plezier.

Spence van Asperdt (23) en ikzelf, Ivan Roy (25), zijn ontzettend te spreken over de wisselwerking tussen Koek en Maxy. We kijken uit naar een prachtige, langdurige samenwerking waarin we samen uitdagingen overwinnen, doelen en mijlpalen bereiken en gezamenlijk successen vieren.

Benieuwd?

Bekijk de case

Rijschoolplatform

Maxy

Swipe to discover
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then