2023-06-02 | Bob Wetzels

De eerste 2 maanden van Bob

Hallo allemaal! Mijn naam is Bob en ik ben recentelijk bij Koek begonnen in de rol van projectmanagement, planning, werknemerstevredenheid en development. Geen dag is hetzelfde zoals je kan indenken.

Mijn eerste dag bij Koek was een bijzondere ervaring. Het kantoor was levendig en bruisend van energie. Maar wat mij het meest opviel was de toegankelijkheid van iedereen in het team. Het was meteen duidelijk dat dit een plek is waar humor en plezier centraal staan in het werkleven. De eerste weken waren daardoor ook allesbehalve saai. Samen met mijn collega Ying, waarmee ik op dezelfde dag startte, hebben we vanaf het eerste moment onze mouwen opgestroopt en zijn we vol energie aan de slag gegaan. Vrijheid, vertrouwen en verantwoording stonden daarbij centraal.

In mijn rol als product owner bij Koek heb ik al aan diverse projecten mogen werken. Het ene moment ben ik bezig met het coördineren van taken tussen verschillende teamleden, het andere moment focus ik me op strategieën om de tevredenheid van de werknemers te verhogen. Elke dag brengt iets nieuws en interessants. Een van de meest opvallende aspecten bij Koek is de geweldige teamdynamiek. De collega's zijn grappig, ondersteunend en uiterst deskundig in hun vakgebied. Ik waardeer de vrije en open sfeer waarin iedereen zijn ideeën kan delen en zichzelf kan zijn.

Ik kijk uit naar de toekomstige uitdagingen en projecten hier bij Koek. Mijn doel is om bij te dragen aan de groei van het bedrijf door het optimaliseren van projecten en het bevorderen van een positieve werkcultuur. Hoewel het pas mijn eerste weken bij Koek zijn, voelt het alsof ik al veel langer deel uitmaak van dit fantastische team. De combinatie van uitdaging, groei en plezier maakt elke dag bijzonder.


Ook interessant...

Finn Habraken

De eerste maand van Finn

Jeffrey Meulendijks

Gebruik jij al A.I.?

Laat je verrassen

Cookie Shop

Swipe to discover
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then