2022-03-03 | Cas Couwenberg

De eerste maand van Cas

Daar mag ik dan, een blog schrijven over mijn eerste weken bij Koek.

Hou je vast, hier komt de standaard introductie. Mijn naam is Cas Couwenberg. Ik ben 26 lentes jong en volg de opleiding Communicatie en Multimedia Design (CMD) aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN).

Ken je dat gevoel als je op zoek bent naar een stageplaats of baan en je komt een bedrijf tegen waar je een opgetogen gevoel van krijgt? Nou, ik kreeg dit dus toen ik ging solliciteren bij Koek. Na het versturen van mijn motivatiebrief en CV kreeg ik al snel een reactie dat ik op gesprek mocht komen.

Vol goede moed en enige spanning in het lijf kwam ik aan voor hét gesprek! Dat had ik met Jasper en Ben. Al vrij snel merkte ik dat het geen formeel gesprek was met de standaard vragen. Dit voelde fijn en persoonlijk, iets waar ik veel waarde aan hecht.

Een van de vragen die Ben stelde was ‘Waar word jij nou echt gelukkig van?’. Hierop antwoordde ik ‘Zittend in het zonnetje met een koud biertje waar de condens nog op staat, omringd door goede vrienden’. Waarbij Ben vervolgens Jasper aankeek en zei ‘Ja, ik denk dat ik het wel weet’. Twee minuten later schudden we elkaar de hand en nu ben ik een afstudeerder bij Koek. Ik ga me bezig houden met de vraag hoe we hun employer branding op een hoger niveau kunnen krijgen.

Maar goed, hoe waren de eerste weken? Nou, dat opgetogen gevoel waar ik het eerder over had is gewoon gebleven. Koek is een gezellig en jong bedrijf (een paar ouwe rotten uitgezonderd) waarbij iedereen graag met je meedenkt als je daarom vraagt. Er hangt een creatieve sfeer en we dagen elkaar uit om elke dag out of the box te denken. Ik betrap mezelf er dan ook op dat ik elke dag met een grote glimlach de deur uit loop. :)

Tot zover voor nu. Houdoe!

Ook interessant...

Lekker handig

Alpaca uitlaatservice

€357,69

Swipe to discover
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then