2022-09-07 | Cihan van Eijk

De eerste week van Cihan

Hi! Ik ben Cihan en woon in Eindhoven. Voor mijn studie Informatica reis ik normaal gesproken naar Den Bosch, maar voor nu mag ik iedere dag naar Uden. Ik ben namelijk de nieuwe stagiaire bij Koek. Ik had bij Koek gesolliciteerd omdat hun site een hele creatieve en frisse uitstraling heeft. Iets waarvan ik vind dat het gemiddelde IT bedrijf mist. Daarnaast werken ze ook niet zomaar aan standaard apps, ze hebben zelfs een app voor een online casino! Ik meldde mij aan voor een kennismakingsgesprekĀ  en merkte gelijk een hele luchtige en relaxte sfeer. Ik wist het, ik wil bij Koek stage lopen. Hier heb ik nu mijn eerste week erop zitten en dat ging best snel. En dat was niet voor niets. Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen en een kleine indruk gekregen van hoe het bedrijf te werk gaat. En die werking mag ik ook leren en op mijn eigen opdracht loslaten.

Ik moet namelijk een app maken voor een dierenpark, of ja, doorwerken aan een app. Het zou mooi zijn als ik binnen 5 maanden een volledig werkende app, getest en running op een server heb. Als ik dat soort skills had, verdiende ik waarschijnlijk genoeg geld om een villa te kopen op de Malediven šŸ˜Š. Maar goed ik dwaal af. Het fijne bij Koek vind ik dan ook dat ze mij helemaal gaan begeleiden in het creatieve proces van A tot Z. Van het bedenken van een oplossing voor een probleem tot het daadwerkelijk bouwen in de codeā€¦ En hopen dat het werktā€¦ šŸ˜•. Dat is toch iets anders dan mijn vorige stage waar ik vooral koffie haalde en naar de printer moest rennen.

Verder nog iets over mijzelf, ik houd van: hele vurige beats maken, nieuwe dingen proberen, dromen om te wonen op een eiland, festivals, alles wat super zoet is en natuurlijk The Walking Dead. Dit was dus mijn korte introductie over mij en mijn eerste week. De kop is er gelukkig af, al blijft het wel spannend hoe mijn opdracht zal verlopen.Ā 

Maar voor nu, we keep in touch! Ciao!

Ook interessant...

Intern

Floor Schoppema

Laat je verrassen

Cookie Shop

Swipe to discover
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then