2022-06-01 | Elma Geurts

De eerste week van Elma

Hallo, wat leuk dat je interesse hebt in mijn eerste week bij Koek! Ik zal me even voorstellen, ik ben Elma Geurts, 32 jaar en wonende in Tiel. Ik ben de nieuwste aanwinst bij Koek en ik ga me bezighouden met het ontwikkelen van user interfaces van de web apps. Voor Koek werkte ik ook bij een digital agency, maar daar miste ik de binding met de klant. Bij Koek werken ze met CD contracten en dan hoor ik je al denken ’Wat is dat?’. De afkorting CD betekent Continuous Development en dat houdt in dat klantprojecten nooit af zijn en dat is fijn want zo kan je blijven doorontwikkelen aan een product. Meedenken met de klant om het product steeds beter te maken en testgegevens verzamelen bij de eindgebruiker.

Voordat mijn eerste week was begonnen, was er al een account voor me aangemaakt en stroomden de afspraken voor de kennismakingsgesprekken met mijn nieuwe collega’s al binnen. Een fijne binnenkomer. Op mijn eerste werkdag lag mijn nieuwe computer klaar met een ‘Welkom bij Koek’ document, waarin allerlei handige informatie stond over Koek. Van gebruikte tools tot de werkwijze en identiteit van Koek. Er waren zelfs 2 collega’s speciaal op kantoor ook al waren ze die dag vrij.

Bij aanvang werd ik niet meteen in het diepe gegooid waardoor ik goed kon wennen. Wennen aan een nieuwe dagritme met veel collega’s die werken op kantoor, wat een gezellige sfeer brengt. Gezamenlijk lunchen in een kantine met service op maat en mijn nieuwe collega’s leren kennen in combinatie met een wandeling.

Om de 2 weken, op woensdag, is er een koffiemomentje, waarin leuke dingen die je hebt meegemaakt en passies die je hebt worden gedeeld. Het was leuk om hieraan mee te doen en heb meteen een mini workshop gegeven over origami. Een passie van mij en werd met heel veel enthousiasme ontvangen. Op donderdag was er een social training, waar iemand van buitenaf uitleg kwam geven. Het was interessant en leuk om hiermee mijn collega’s in een spelvorm beter te leren kennen.

Bij Koek is het een leuke mix van werken en ontspanning met op het einde van de dag vaak samen gezellig een drankje.

Groetjes Elma, Front-end developer bij Koek.

Ook interessant...

Web Developer

Bart Rauh

Full Stack Developer

Bouw mee aan het vetste casino van NL!

Out of the blue

Walk & Talk sessie

€650,00

Swipe to discover
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then