2023-03-14 22:26 | Fabian Beukhof

De eerste maand van Fabian

Hi, wat leuk dat je interesse hebt in mijn eerste maand bij Koek! Ik ben Fabian Beukhof, de nieuwe aanwinst van Koek. Ik ben 23 jaar en wonende in Arnhem, echter ben ik het komende halfjaar doordeweeks vooral in het mooie dorpje Uden te vinden. Ik ben, buiten de andere leuke werkzaamheden, vooral bezig met het onderzoeken van een leuk en creatief vraagstuk. Een tipje van de sluier: het onderzoeken en implementeren van een strategie! 

Wordt vervolgd...

Je zal je vast afvragen, wie is deze jongen eigenlijk?? Als ik me zou moeten omschrijven in 5 woorden zijn dat: positief, behulpzaam, sportief, sociaal en gedreven. Ik studeer Commerciële Economie bij Hogeschool Windesheim, helemaal in Zwolle. Dat komt omdat ik 5 jaar lang bij PEC Zwolle heb gevoetbald en tegelijkertijd ben blijven studeren. In mijn vrije tijd houd ik me vooral bezig met, je raadt het al: voetballen en sporten in de gym. In het weekend ga ik graag uiteten met vrienden en familie en vind ik het ook gezellig om ergens een drankje te doen. Daarnaast kan je me vinden op de dansvloer op een leuk urban of house/techno feest!

Voordat mijn eerste week was begonnen, was er al een account voor me aangemaakt en stroomden de afspraken voor de kennismakingsgesprekken met mijn nieuwe collega’s al binnen. Een fijne binnenkomer. Op mijn eerste stagedag 6 februari lag er op mijn bureau een ‘Welkom bij Koek’ document, waarin allerlei handige informatie stond over Koek. Met een super relaxt welkom voelde ik me al snel thuis. De eerste week kwam veel op me af, wat begrijpelijk is. Gelukkig werd ik niet meteen in het diepe gegooid, waardoor ik goed kon wennen. De week sloten we af met een leuke brainstormsessie omtrent de kantoorruimte, waarin we onze creativiteit de vrije loop laten gaan.

De tweede week stond voornamelijk in het teken om de interne en externe omgeving van Koek in kaart te brengen, en op de vrijdag had ik een workshop op school samen met Jeffrey, dat in het teken stond van Design Thinking. Een leerzame middag voor mij en voor Jeffrey. En een leuk moment om weer eens op school te zijn.

De derde week was het eindelijk zover, de discovery sessie voor een nieuw geheim project binnen Koek: Project Cake! De vrijdag heb ik een leuke en waardevolle discovery sessie gehad. Het was geweldig om te zien hoe verschillende teamleden samenwerkten om nieuwe ideeën te bedenken en uit te werken. De sessie was erg interactief en er was veel ruimte voor het delen van perspectieven en inzichten. Al met al was het een fantastische ervaring en ben ik blij dat ik de kans heb gekregen om deze sessie te mogen leiden. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met dit geweldige team en te zien waar onze ideeën ons zullen brengen. 

Op dit moment zijn we de ideeën die we uit de discovery sessie hebben vergaard aan het finetunen en gaan we richting de conceptfase toe!

Dat was het voor nu, mijn eerste maand bij Koek zit erop! Op naar de volgende leuke en leerzame maanden! Hou onze site en social media in de gaten want er komen nog veel toffe dingen aan!

Groetjes Fabian, Marketing intern bij Koek.Ook interessant...

Finn Habraken

De eerste maand van Finn

Jeffrey Meulendijks

Gebruik jij al A.I.?

Laat je verrassen

Cookie Shop

Swipe to discover
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then