2023-03-08 | Finn Habraken

De eerste maand van Finn

Hoi! Ik ben Finn, de nieuwe stagiair bij Koek. Ik ben 21 jaar oud en studeer ICT & Media Design bij Fontys Hogescholen in Eindhoven. Ik kom uit het kleine plaatsje Langenboom (of Kortestruik, mag ook), wat ongeveer een kwartiertje van Uden ligt. In mijn vrije tijd ben ik vaak bezig met dingen ontwerpen, zoals logo’s, visitekaartjes en natuurlijk websites en web apps. Ook doe ik aan cardistry. Dit is een soort acrobatiek, maar dan met speelkaarten. Verder vind ik het erg leuk om af en toe in het weekend te gaan Airsoften (een soort paintball, maar dan veel cooler). In deze blog lees je hoe mijn eerste maand bij Koek eruit heeft gezien.

Maandag 6 februari was het zo ver, mijn eerste dag bij Koek. Toen ik de deur door liep, lag er al een hele map voor mij klaar met alles wat ik over Koek moest weten. Hierdoor begreep ik al snel de ins en outs van Koek. Verder stond de eerste week vooral in het teken van kennismaking met mijn nieuwe collega’s. In de tweede week ben ik vooral bezig geweest met mijn projectplan voor school, deze moest namelijk voor het einde van deze week goedgekeurd worden door school. De week hierop zijn we super creatief bezig geweest, met een discovery sessie voor ons project. In de laatste week van de eerste maand zijn we bezig geweest met het gebruik van Midjourney AI voor de social media posts, en hebben we een Nerf battle op kantoor gehad.

In de komende paar maanden ga ik samen met medestagiair Fabian werken aan een nieuw project binnen Koek, genaamd Project Cake. Hou onze site en social media in de gaten om hier binnenkort meer over te lezen. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in! 


Ook interessant...

Fabian Beukhof

De eerste maand van Fabian

Jeffrey Meulendijks

Gebruik jij al A.I.?

Laat je verrassen

Cookie Shop

Swipe to discover
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then