2022-10-06 | Lotte van den Broek

De eerste maand van Lotte

Hola! Mijn naam is Lotte van den Broek. Ik ben 21 jaar oud en studeer Communicatie & Multimedia Design op het Avans in Den Bosch. Het aankomende half jaar kan ik lekker sportief op mijn e-bike naar Koek racen om daar mijn creatieve brein los te laten. Uden is namelijk op fietsafstand van het mooie plaatsje Keldonk, waar ik woon. Ik ben een fanatiekeling en ga dan ook graag voor de winst. Zo ook bij mijn mooie voetbalclubje Vorstenbossche Boys en dat geldt natuurlijk ook voor de derde helft, haha. Verder geef ik dansles in mijn dorpje bij Dance2Enjoy. Overall, een erg sportieve, creatieve, fanatiekeling die van een uitdaging houdt. Dat zit gelukkig wel goed bij Koek!

Ik wil jullie graag wat vertellen over mijn eerste maand bij Koek. Dinsdag 30 augustus was het zo ver! Mijn eerste stagedag bij Koek. Een beetje nerveus, maar met een super relaxt welkom voelde ik me al snel thuis. De eerste week kwam veel op me af, wat begrijpelijk is ofcourse. Gezellig alle collega’s leren kennen en lekker mezelf geïnstalleerd als volwaardig koekenbakker. In mijn tweede week heb ik mijn ontwerpopdracht gekregen waar ik de komende tijd aan ga werken. Ik mag mijn bijdrage leveren aan een supergave zorg dierenpark Zie-ZOO! Hier heb ik super veel zin in! Vrijdag 23 september hebben wij aan de opdrachtgever ons concept voorgelegd en gelukkig waren zij net zo enthousiast als dat ik ben. Vanuit hier ga ik verder brainstormen en een supergave dieren adoptie campagne opzetten voor Zie-ZOO.

"Time flies when you’re having fun"

Samen met Floor maken wij team F oftewel team Fabulous compleet. We houden ons bezig met de social-media en content van Koek. Dus alle leuke content die je de afgelopen maand voorbij hebt zien komen, daar hebben wij flink aan bijgedragen. In dit gezellige team en de fijne sfeer op kantoor vliegen de weken zo voorbij. Alweer een maand op stage... Niet normaal hoe snel het is gegaan, maar gelukkig heb ik nog een hele tijd te gaan om lekker te knallen!

Dat was ie weer voor nu, mijn eerste maand bij Koek zit erop! Op naar de volgende leuke en leerzame maanden! Adios!

Ook interessant...

Intern

Floor Schoppema

Laat je verrassen

Cookie Shop

Swipe to discover
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then