2021-10-06 | Pleun van Otten

De eerste week van Pleun

Hoi, ik ben Pleun, studente Informatica, Software Development aan Avans Hogeschool in Den Bosch. Ik zit nu in mijn derde jaar en dat betekent stage gaan lopen! Hoe ongeloofwaardig het ook klinkt, maar het eerste bedrijf wat ik contacteerde nam me aan, Koek dus! Via de bedrijvenmarkt van school heb ik mezelf aangemeld voor een kennismakingsgesprek met Koek. Dit duurde tien minuten en van die tien minuten was het na drie minuten al duidelijk. Ik wil bij Koek stage gaan lopen.

Ik ben inmiddels een paar weken stage aan het lopen en ik heb het heel erg naar mijn zin. Koek is veruit het creatiefste bedrijf waar ik ooit ben binnengelopen. Die creativiteit was ook iets wat ik specifiek zocht in een stage, want in mijn studie leer ik vooral de functionaliteit van een product, maar niet hoe iets eruit ziet. We leren vooral complexe diensten te bedenken die gebruikers vooruit helpt in bepaalde handelingen.

In mijn vrije tijd ga ik veel wandelen met mijn puppy, iets wat we beide heel erg leuk vinden. Zo blijf ik ook lekker in beweging, aangezien ik veel achter mijn laptop zit. Ik ben dus niet het stereotype programmeur, de hele dag programmeren ergens in een donker kamertje met heeeel veel koffie. Nee hoor, ik ben sociaal, leergierig en erg positief ingesteld. Neem ook maar eens een kijkje op de website, daar kun je mij nu ook vinden! 

Leuk kennis te maken!

Ook interessant...

Demi Hendriks

De eerste week van Demi

Full Stack Developer

Bouw mee aan het vetste casino van NL!

Een ode aan Miriam

Vijf gouden tips voor top hospitality

Swipe to discover
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then