2023-10-03 | Roy Braks

De eerste maand van Roy

Hallo iedereen! Ik ben Roy, 20 jaar oud, en ben op dit moment een maand stagiair bij Koek. Ik studeer HBO-ICT Media Design op de Fontys. Dit houdt in dat ik me bezig houd met het ontwerpen van (ICT gerelateerde) producten en deze ook kan ontwikkelen.

Buiten school ben ik vooral bezig met het produceren van muziek. Dit is in de loop der jaren mijn grootste passie geworden.

Ik ben begonnen op 4 september bij Koek. Voor mij was de eerste week vooral kijken naar wie de werknemers zijn en wat ze doen. Hierbij kwam meteen dat ‘vriendenteam’ gevoel naar voren. Dit maakte de eerste week voor mij een stuk comfortabeler dan ik had verwacht.

Die week zijn Jeffrey, Ben, Selma en ik ook direct begonnen met het overleggen van de opdracht (website ontwerpen voor Brainwave). Hierdoor weten we direct wat ons te doen staat en kunnen we nadenken over hoe we dit gaan aanpakken.

Na de eerste twee weken had ik al het gevoel dat ik onderdeel van het team was. Ik weet nu wat iedereen doet binnen het bedrijf en hoe het er elke week aan toegaat. De toegankelijkheid en de humoristische sfeer maken het werk een stuk leuker. Hierbij maakt het niet uit of je stagiair of director bent. Ik voel me thuis in dit team en verwacht dan ook dat ik het leuk ga hebben tot de laatste dag van mijn stage als koekenbakker.

Ook interessant...

Jeffrey Meulendijks

Gebruik jij al A.I.?

Laat je verrassen

Cookie Shop

Swipe to discover
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then