2022-02-14 | Sarah-Leigh Meijers

De eerste week van Saar

Schrijven over je eerste week bij Koek. Dat is wel een dingetje! Hoe zou ik Koek het beste kunnen beschrijven?

Hoi! Ik ben Sarah-Leigh Meijers. Ik ben 24 jaar en studente Communicatie en Multimedia Design op de HAN in Arnhem. Zelf kom ik uit Beek in de buurt van Nijmegen. Ik ga hier het aankomende halfjaar afstuderen! Een paar weken geleden ging ik al met een grote smile naar huis na mijn sollicitatie, en toen was het eindelijk zo ver! Daar ging ik, 45 minuten in de auto en kwam ik bij Koek! Zelf ben ik echt een Cookiemonster, dus ik had stiekem al verwacht dat het wel zou klikken en dat was zo.

Die eerste week is voorbij gevlogen! In de eerste paar dagen kwam ik er al achter dat dit niet je standaard ‘bedrijf’ is. Het voelde vanaf dag 1 al meteen super vertrouwd en het is er altijd gezellig! Zelf ben ik de hele week te vinden aan de kant van team D ofwel team Development en Design. De aankomende tijd ga ik me tijdens mijn afstuderen bezig houden met de Koek Bijbel, en dan vooral met betrekking tot content design! Ik ga niet alleen de best practices van content design in die bijbel zetten, maar ook het uiterlijk aanpassen. Voordat je denkt, wat moet zo’n creatieve club nou weer met een bijbel? In deze bijbel staat beschreven op wat voor een manier Koek te werk gaat! 

De week werd afgesloten met de snackdag! Zelf ben ik nogal een moeilijke eter, dus de voorgaande dagen bestond mijn lunch vooral uit brood met boter. Dus zo’n snackdag was voor mij helemaal top. Daarnaast eindigde het ook nog in gezellige chaos want ik moest samen met Sien en Cas een presentatie geven, op een lekkere short notice werd dit ons verteld! Toen na wat chaos de presentatie in elkaar zat hebben Sien en ik ons in de felbegeerde Koek legging gehesen en de presentatie gegeven! Gezellig en lekker gek, zo zit Koek wel in elkaar, ik vind het heerlijk!Hoe ik Koek het beste kan beschrijven? In 1 woord: Gezelligheid!Joe Ciao Bye!

Ook interessant...

Sunny Feijen

Oost west, user test

Front End Developer

Bouw mee aan de Airbnb voor kantoren!

Building block

Discovery Session

Session with expertise from Koek and the customer in which the required questions are asked that are not yet answered, the real question and pain will be the main goal to identify.

Laat je verrassen

Cookie Shop

Swipe to discover
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then