2023-10-10 | Selma Güres

De eerste maand van Selma

Hoi, hoi! Wat leuk dat je benieuwd bent naar hoe mijn eerste maand bij Koek ging. Ik ben Selma, een van de nieuwe stagiaires van Koek. Ik ben 24 jaar en ik woon in Uden. Momenteel studeer ik de opleiding Communication & Multimedia Design op het Avans in Den Bosch.

Ik zou mezelf beschrijven als een enthousiast, behulpzaam, sociaal en avontuurlijk persoon. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de sportschool; daarnaast vind ik het erg gezellig om samen met mijn vrienden en familie leuke activiteiten te doen zoals reizen, shoppen en naar festivals gaan.

Samen met mijn medestagiair Roy, gaan we de komende 6 maanden werken aan een nieuw project genaamd Brainwave. Op 1 september was het dan zo ver, ik had mijn eerste stagedag. Ik kwam binnen en er lag een lief welkomstkaartje klaar. De eerste week was het vooral kennismaken met collega’s, dit deden we met een wandeling. De tweede week was ik vooral bezig met het opzetten van een plan van aanpak, want deze moest ik voor de 3e week al hebben ingeleverd. De week hierna zijn we vooral bezig geweest om ons te verdiepen in Brainwave en hebben we verschillende onderzoeken gedaan. De laatste week zijn we creatief bezig geweest tijdens een brainstormsessie met 2 andere collega’s. Hieruit zijn leuke ideeën gekomen en hebben we deze ideeën verder uitgewerkt.

Vanaf mijn eerste stap bij Koek voelde ik me direct thuis. De gedrevenheid van iedereen is aanstekelijk en versterkt mijn enthousiasme voor de komende periode. Samen met dit geweldige team kijk ik uit naar een periode vol groei, creativiteit en nieuwe ervaringen. 

Ook interessant...

Jeffrey Meulendijks

Gebruik jij al A.I.?

Laat je verrassen

Cookie Shop

Swipe to discover
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then