2022-02-10 | Sien Oldenziel

De eerste week van Sien

Mijn eerste week bij Koek, tja hoe zal ik die eens samenvatten. Alleen al in deze eerste week heb ik zo veel nieuwe mensen leren kennen en nieuwe indrukken opgedaan, dat ik erg benieuwd ben naar wat er allemaal nog gaat komen. Hi! Ik ben Sien, 20 jaar oud en ik woon in het mooie Nijmegen. Ik studeer Communicatie & Multimedia design en mag mezelf sinds vorige week met trots een junior Koekenbakker noemen. Ik ben namelijk de nieuwe stagiaire!

Bij mijn sollicitatiegesprek merkte ik meteen dat het hier anders was dan bij andere bedrijven. Het was fijn om een keer niet de standaard vragen te hoeven beantwoorden. ‘Wat zijn je goede eigenschappen?, Wat zijn je slechte eigenschappen?, Waarom wil je bij Koek stage lopen?’ etc. Ben en Lola pakte het heel anders aan, zij hadden namelijk het idee om een speedrun te doen om er zo achter te komen of ik wel écht Koekenbakker DNA had. Tijdens deze speedrun werden vragen gesteld zoals: Maastricht of Amsterdam? Rood of blauw? Katten of honden?. Ik heb geen idee meer welke antwoorden ik heb gegeven, maar blijkbaar waren het de goede, want op het einde van het gesprek vertelde ze mij dat ik beschikte over het juiste DNA. Ik kon dus aan de slag!

Tijdens mijn eerste week werd ik meteen voor de leeuwen gegooid; of ik even een last minute presentatie wilde geven voor 20 mensen, omdat de gastspreker die eigenlijk zou komen had afgezegd. ‘Vertel maar iets over jezelf en je eerste week ofzo’ werd mij verteld. Uhm oké… Hoe moest ik dit gaan aanpakken? Gelukkig zaten mijn mede stagiaires in hetzelfde schuitje en hebben we binnen 2 uur snel een presentatie in elkaar kunnen zetten. Deze presentatie hebben we uiteindelijk natuurlijk geheel in stijl gegeven, namelijk in de felbegeerde Koek leggings uit onze webshop. Dit gaf wel meteen een goed beeld van hoe Koek in elkaar steekt: spontaan en eigenlijk is niets te gek. Daarnaast liet dit mij ook zien dat ik deze stage, zoals ze het hier zouden zeggen, gas moet gaan geven. Niet onzeker zijn maar gewoon gaan doen!

In het komende half jaar zal ik mij binnen Koek onder andere bezig gaan houden met de social media kanalen en de nieuwsbrief. Jullie zullen mij dus zeker nog wel een keer voorbij zien komen :). Voor nu: doei! En tot de volgende keer! 


Groetjes!

Ook interessant...

Sunny Feijen

Oost west, user test

Front End Developer

Bouw mee aan de Airbnb voor kantoren!

Building block

Discovery Session

Session with expertise from Koek and the customer in which the required questions are asked that are not yet answered, the real question and pain will be the main goal to identify.

Laat je verrassen

Cookie Shop

Swipe to discover
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then