2023-05-11 22:26 | Ying Lam

De eerste maand van Ying

Hey allemaal! Ik ben Ying en ben 1 april (geen grap) begonnen als front-end developer bij Koek. Met deze blog wil ik graag mijn ervaringen delen tot nu toe. Het is mijn eerste baan in deze functie en ik was in het begin best onzeker over mijn vaardigheden. Gelukkig hebben mijn collega's me verzekerd dat het oppakken van hun eigen ontwikkelde framework vanzelf zou komen, en dat is ook zo gebeurd!  

Met mijn nieuwe collega Bob kon ik een project starten en daardoor heb ik de basis van het framework geleerd. Ook heb ik in verschillende projecten gewerkt om aanpassingen door te voeren en dat ging vrij goed. Ik ben trots op mijn vooruitgang, hoewel ik weet dat ik nog veel te leren heb.  

Wat ik het meest waardeer aan Koek is de geweldige werksfeer. Het is hier informeel en mijn collega's zijn erg aardig. We kunnen samen lachen, maar we kunnen ook hard werken wanneer dat nodig is. Dat past precies bij mij en het is fijn om in zo'n omgeving te werken waar ik mezelf kan zijn en gestimuleerd wordt om te groeien.  

Kortom, ik ben erg blij dat ik bij Koek ben gaan werken en ik kijk uit naar wat de toekomst nog meer brengt!Ook interessant...

Jeffrey Meulendijks

Gebruik jij al A.I.?

Laat je verrassen

Cookie Shop

Swipe to discover
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then