2020-08-12 | Jeffrey Meulendijks

The Journey of Koek part 33 1/3

Als digital agency maken we onze naam juist nu helemaal waar. We werken thuis, maar doen alles samen op een creatieve manier. Ook met onze klanten schakelen we meer dan ooit digitaal! Vergaderingen, klantafspraken, brainstormsessies, hackathons, webinars en zelfs de vrijdagmiddagborrel doen we online. En die duurt langer dan ooit... 

De meiden van Koek et moi (noem ze ook wel Charlie's Angels!).

Maar even genoeg over het coronavirus en hoe we hiermee omgaan. Met deze blog wil ik laten zien wat er allemaal gebeurt in onze wereld! Mijn laatste blog over “The Journey of Koek” dateert alweer uit 2019 en er is sindsdien heel veel gebeurd! 

Nieuw kantoor!

Jazeker, we zijn verhuisd. Bigger and Better! Koek groeit nog steeds en heeft dan ook meer ruimte nodig om zich verder te ontwikkelen. We zitten nog steeds in de ideeënfabriek, maar dan op een andere locatie. Nog groter en nog mooier! Er stond een gezellige officiële opening in de planning, maar deze is helaas uitgesteld. Je snapt wel waarom. Hmmm, zal eens overleggen met de afdeling marketing en sales om deze ook digitaal te doen ;). Hoeven we daarna ook niet op te ruimen :D. Hoe dan ook, die officiële opening komt zeker nog en dan zijn jullie van harte welkom! Hieronder alvast een kleine sfeerimpressie van onze nieuwe ruimte. Is ie niet mooi??

We hebben zelfs een nieuwe tennistafel waar gretig gebruik van wordt gemaakt. Dacht dat ik wel de beste zou zijn, maar dat valt toch vies tegen!

Nieuwe werknemers en nieuwe teams!

Ja, zoals aangegeven groeit Koek nog steeds en niet alleen qua klanten. We worden groter en sterker! Zo hebben we 2 nieuwe ontwikkelaars, een UX designer en een social media expert in huis genomen, die allemaal volgens de Koek filosofie werken. 

We opereren in 3 teams, met eigen taken en verantwoordelijkheden. Team C voor de continuous development klanten, team P voor de one-off projecten en team F (ook wel team fuck genoemd) is verantwoordelijk voor het faciliteren van marketing, sales, office and finance. 

Wat wij ook heel erg belangrijk vinden en stimuleren is de persoonlijke ontwikkeling van onze talenten. Je krijgt hier dan ook alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen en richting te geven welke kant je op wilt binnen Koek. Zo worden we individueel en als team elke dag nog beter en sterker.

Nieuwe werkwijze!

Naast de nieuwe medewerkers en teams hebben we ook een kwaliteitsslag gemaakt met betrekking tot onze werkwijze. We hebben een QMS, Quality Management System, opgezet en geïmplementeerd om gestructureerder en efficiënter te werk te gaan. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is, wat er wordt verwacht, wat er moet gebeuren, wie er verantwoordelijk is en wanneer het af moet zijn. En dit delen we dan ook met de klant. Een delightful experience!

Tot zover voor nu!

Er valt eigenlijk nog veel meer te melden, maar ik hou het hier even bij. Voor nu dan. De volgende blog vertel ik meer over onze AdWords campagne, social media, webinars, efficiëntie en last but not least de nieuwe planten die we hebben gehaald! Maar die kunnen jullie komen bewonderen bij de officiële opening van ons kantoor, als ze het overleven natuurlijk ;)

Ook interessant...

Financial Manager

Jeffrey Meulendijks

Jeffrey Meulendijks

The Journey of Koek part 2.5

Sunny Feijen

Oost west, user test

Swipe to discover
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then