2020-08-12 | Ben van de Sande

Waar koop jij je brood?

Waar koop jij je brood?

Ik stel deze vraag regelmatig in gesprekken met nieuwe relaties. En in eerste instantie lijkt dat misschien wat vreemd en niet zo relevant. We hebben toch strategie, creativiteit, klantbeleving en slimme digitale oplossingen op de agenda staan? Klopt, maar deze metafoor maakt vaak snel duidelijk hoe iemand kijkt naar een website en het belang daarvan in zijn of haar totale business. 

Brood dus...

Wat je koopt en waar je het koopt hangt simpelweg af van hoe belangrijk het voor je is. Is het een simpele, goedkope remedie tegen de honger? Dan is de kans groot dat je het even meepikt in de supermarkt. Maar maakt brood deel uit van jouw kijk op een gezond leven, de opvoeding van je kinderen, de extra energie die je nodig hebt voor je werk of het sporten, doet smaak ertoe of moet je rekening houden met een allergie? Dan is brood een belangrijke bouwsteen in een groter geheel en speelt kwaliteit een rol. En ben je waarschijnlijk ook bereid er wat meer moeite voor te doen en er wat meer voor te betalen…

“Jullie bouwen toch websites?”  

“Jullie bouwen toch websites?” Jazeker. “En web apps?” Ook. “Webshops?“ Yep, we bedenken en ontwikkelen zo’n beetje alle mogelijke digitale oplossingen. Maar we doen niet zomaar alles. Onze oplossingen komen voort uit jouw visie en strategie, zijn een logisch verlengstuk van branding en marketing, en sluiten aan bij het dna en de mentaliteit van jouw merk. Op basis daarvan leveren we relevante impact. Of het nu gaat om klantbeleving, trots, aantrekkingskracht of keiharde conversie, wat wij bakken levert structurele waarde aan het grote geheel.

Dus ook maar aan jou de vraag: Waar koop jij je brood eigenlijk?


Koop jij je brood bij de bakker?

Neem contact op

Ook interessant...

Ben van de Sande

Belang van human business

Brand Experience

Ben van de Sande

Manon Marinussen

Onze sessies gaan door... digitaal!

Swipe to discover
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then