Vacature

Allround Developer (NL)

Wij zijn op zoek naar een getalenteerde medior allround developer die ons team komt versterken. Onze producten worden ontwikkeld met technologieën als PHP, MySQL, HTML5, JavaScript en SASS. 

Wat ga je doen?

Samen met ons team van verschillende specialisten ga je bijdragen aan de ontwikkeling van omvangrijke projecten. Wij ontwikkelen (progressive) web apps en interfaces voor middelgrote ondernemingen. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en je bent actief betrokken bij al onze projecten. Van idee tot oplevering.

Wat krijg je terug?

Een uitdagende functie met een marktconform salaris, en uiteraard de juiste tools om je ding te doen. Daarnaast krijg je ruim de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied. Ons kantoor is gevestigd in Uden, in de Ideeënfabriek. Een inspirerende, karaktervolle omgeving die ruimte biedt aan creativiteit, innovatie en communicatie. By the way, we zijn ook regelmatig wat verder van huis ;-)


Kom jij kennismaken?

Neem dan (het liefst vandaag nog!) contact op met Jasper via Jasper@Koek.nl. Jouw CV vinden we interessant, maar jouw mentaliteit en enthousiasme belangrijker.

Hopelijk zien we je snel op de Ideeënfabriek!


Neem contact op

Solliciteer!

Ook interessant...

Manon Marinussen

De eerste maand van Manon (NL)

Vacature

UX Master (NL)

Miriam Oostdijk

Een nieuwe Koekenbakker (NL)

Swipe to discover
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then