Vacature

Marketing/ Communicatie Kanjer (NL)

Wij zoeken een creatieve marketing/communicatie kanjer!

Als ambitieuze, creatieve en dus vaak hectische club kunnen we niet zonder een geweldig marcom talent. Iemand die in staat is om onze interne en externe communicatie strak en plezierig te runnen en er meteen voor zorgt dat iedereen zich thuis voelt. Je bent dan ook een kei in hospitality en het faciliteren van een positieve merk- en werkbeleving. Hierbij een kort overzicht van jouw belangrijkste taken:

  • het regelen en creëren van al onze communicatie (socials, nieuwsbrief, website, etc) ism creative director, designers en stagiaires
  • het bewaken van ons dna conform het Koek brandbook
  • het meebedenken en organiseren van interne en externe events
  • het voorbereiden van en deelnemen aan creatieve brainstormsessies en hackathons
  • het op-en-top begeleiden van en communiceren met klanten mbt afspraken
  • het actief ondersteunen van het sales team
  • beschikbaar voor minimaal 32u per week

Je hebt een hands-on mentaliteit en weet van aanpakken. Jouw positieve energie geeft iedereen een goed gevoel. Verder ben je niet bang om je mening te delen en zelf met nieuwe ideeën te komen. Ook als het gaat om jouw eigen “job definitie”, want die heb je voor een belangrijk deel in eigen hand. Een beetje relevante ervaring met marketing, interne/externe communicatie en social media is een pré, maar uiteindelijk vinden we jouw uitstraling en mentaliteit belangrijker dan je CV!

Wie zijn wij?

Koek is een digital agency (maar niet echt), met een dynamisch team van creatieven en developers. Alles wat we denken en doen draait om creativiteit en de geweldige ervaringen die daaruit ontstaan. We doen dit met ons unieke “design thinking” werkproces, waarin we heel intensief samenwerken met onze klanten en daardoor supersnel tot mooie, vaak verrassende resultaten komen.


Geïnteresseerd?

Solliciteer nu!

Ook interessant...

Full Stack Developer

Bouw mee aan het vetste casino van NL!

Vacature

Heldhaftige Office Manager (NL)

Ben van de Sande

Sociaal medicijn

Swipe to discover
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then