Driven Front-end developers (NL)

Schepper van digitale WOW momenten

Wij zijn op zoek naar een getalenteerde Front-end developer die ons team komt versterken. Onze producten worden ontwikkeld met technologieën als PHP, MySQL, HTML5, JavaScript en SASS. Wij willen ons team versterken met een front-end developer die ons hierbij kan helpen!

Wat ga je doen?

Samen met ons team van verschillende specialisten ga je bijdragen aan de ontwikkeling van omvangrijke projecten. Wij ontwikkelen (progressive) web apps en interfaces voor middelgrote ondernemingen. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en je bent actief betrokken bij al onze projecten. Van idee tot oplevering.

Wat krijg je terug?

Een uitdagende functie met een marktconform salaris, en uiteraard de juiste tools om je ding te doen. Daarnaast krijg je ruim de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied. Ons kantoor is gevestigd in Uden, in de ideeënfabriek. Een inspirerende, karaktervolle omgeving die ruimte biedt aan creativiteit, innovatie en communicatie.

Kom jij kennismaken?

Neem dan (het liefst vandaag nog!) contact op met Jasper via Jasper@Koek.nl. Jouw CV vinden we interessant, maar jouw mentaliteit en enthousiasme belangrijker.


Hopelijk zien we je snel op de ideeënfabriek!


Neem contact op

Solliciteer!
Install app
Tap
then