Vacature

Full Stack Developer (NL)

Word jij super enthousiast van digital/web in combinatie met een flinke dosis creativiteit? Dan is dit je kans! We zijn namelijk op zoek naar een getalenteerde medior Full Stack Developer die ons team komt versterken. Onze producten worden ontwikkeld met technologieën als PHP, MySQL, HTML5, JavaScript en SASS.

Wat ga je doen?

Samen met ons team van verschillende specialisten ga je bijdragen aan de ontwikkeling van omvangrijke projecten. Wij ontwikkelen (progressive) web apps en interfaces voor middelgrote ondernemingen. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en je bent actief betrokken bij al onze projecten. Van idee tot oplevering.

Wat krijg je terug?

Een uitdagende functie met een marktconform salaris, en uiteraard de juiste tools om je ding te doen. Daarnaast krijg je ruim de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied. Ons kantoor is gevestigd in Uden, in de Ideeënfabriek. Een inspirerende, karaktervolle omgeving die ruimte biedt aan creativiteit, innovatie en communicatie. By the way, we zijn ook regelmatig wat verder van huis ;-)  


Wie zijn wij?

Koek is een digital agency (maar niet echt), met een dynamisch team van creatieven en developers. Alles wat we denken en doen draait om creativiteit en de geweldige ervaringen die daaruit ontstaan. We doen dit met ons unieke “design thinking” werkproces, waarin we heel intensief samenwerken met onze klanten en daardoor supersnel tot mooie, vaak verrassende resultaten komen.  

Kom jij kennismaken?

Neem dan (het liefst vandaag nog!) contact op. Jouw CV vinden we interessant, maar jouw mentaliteit en enthousiasme belangrijker.

Hopelijk zien we je snel op de Ideeënfabriek!


Neem contact op

Solliciteer!

Ook interessant...

Manon Marinussen

De eerste maand van Manon

Vacature

UX Master (NL)

Miriam Oostdijk

Een nieuwe Koekenbakker

Swipe to discover
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then