Full Stack Developer

Bouw mee aan het vetste casino van NL!

Word jij happy van digital/web in combinatie met een flinke dosis creativiteit? Dan ben jij misschien wel die getalenteerde Full Stack Developer die ons team compleet maakt.

Wat ga je doen?

In samenwerking met een dedicated team ontwikkelen wij web apps (PWA’s) en interfaces voor middelgrote (internationale) ondernemingen. Dit zijn altijd maatwerk applicaties, gebouwd met ons eigen framework, PGX, gebaseerd op Laravel en Angular. Daarnaast gebruiken we SASS, Jenkins en natuurlijk Git. 

We werken via Agile Scrum, maar je zit echt niet de hele dag kleine taakjes uit te voeren. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en je bent actief betrokken bij alle projecten, van idee tot oplevering. Hierbij richten we ons niet op eenmalige projecten maar op langdurige samenwerkingen. Aan sommige projecten ga je nog jaren werken, ontwikkelen en optimaliseren. Zo kun je ‘jouw’ product zien groeien! 

Wat krijg je terug?

1 Een gezellig team

Je komt terecht in een team met twee andere Web Developers, twee UX designers, een visual designer en een Product Owner. Een fijn team waar iedereen zich thuis voelt met een open sfeer en communicatie, waardoor jouw suggesties en ideeën mee worden genomen.

2 Goede samenwerking

We hebben een ‘platte organisatie’, dus je hebt veel contact met collega’s en klanten. Het team regelt zelf hoe en wat er opgeleverd wordt in samenwerking met de klant. Zo is het meteen duidelijk waarom bepaalde keuzes worden gemaakt, en is het niet alleen een takenlijst afwerken. 

3 Vrijheid en verantwoordelijkheid

Wij hebben een zelfsturend team, dit brengt veel vrijheden en verantwoordelijkheden met zich mee! Daarnaast krijg je ruim de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied en interesses. We gaan er vanuit dat jij hierin zelf het initiatief neemt, en hierbij staat bijna alles open! 

4 Fijne locatie

Ons kantoor is gevestigd in Uden, in de Ideeënfabriek. Een inspirerende, karaktervolle omgeving die ruimte biedt aan creativiteit, innovatie en communicatie. Ook wordt er elke dag verse lunch verzorgd :) 

5 Geweldige klanten

Je kunt aan de slag voor een select aantal geweldige klanten, die ook echt bij ons passen. Wij werken dus niet aan veel losse projectjes, maar zijn juist gespecialiseerd in co-creatie en doorontwikkeling op langere termijn. Onze klanten kiezen daar bewust voor en dat maakt onze samenwerking zo uniek, fascinerend en waardevol.

En natuurlijk…

Een marktconform salaris, en uiteraard de juiste tools om je ding te kunnen doen! Voor verdere vragen of om juist te laten weten dat je geïnteresseerd bent kun je altijd een bericht sturen!

By the way, voor de internationale klanten zijn we regelmatig wat verder van huis ;-)

Hoe werkt solliciteren bij ons?

Wij houden het graag simpel, dus geen lange procedures en gedoe. Als het allemaal lekker loopt zijn we meestal in 3 stappen klaar:

 • Persoonlijk gesprek met Jasper en Ben
 • Walk & Talk: een stukje wandelen met een aantal Koekenbakkers
 • Deal en zsm aan de slag!


Als je het leuk vindt, krijg je een VIP behandeling

Als je door ons wordt uitgenodigd voor een 1e gesprek, dan kun je voor een VIP sollicitatie kiezen. Die ziet er ongeveer als volgt uit:

 • Taxi service: wij halen je op en brengen je ook weer thuis 
 • Rode loper: je wordt als bijzondere gast ontvangen ;)
 • Bij voorkeur vanaf 15.00u, want dan kunnen we eventueel nog een drankje doen 
 • En je krijgt een goodiebag mee


Check ff vooraf:

Wij vinden het heel belangrijk dat we goed bij elkaar passen, zeker voor de langere termijn. Dus kijk eerst even of je je kunt vinden in de onderstaande dingen. Dat is wel zo handig.

 • Je houdt van creativiteit en kunt flexibel omgaan met veranderingen
 • Je werkt liever aan doorlopende opdrachten, dan aan losse projectjes
 • Je vindt het niet erg om af en toe wat extra gas te moeten geven
 • Je snapt dat veel vrijheid ook om verantwoordelijkheid nemen vraagt
 • Je bent niet bang om je mening te geven of om iemand aan te spreken
 • Je hebt een hekel aan niets doen en afwachten
 • Je hebt een geldig paspoort voor eventuele klussen in het buitenland
 • Je kijkt uit naar de vrijmibo's (en andere gezellige meetings) 


Nog steeds enthousiast?

Neem dan (het liefst vandaag nog!) contact op met Jasper via Jasper@Koek.nl. Jouw CV vinden we interessant, maar jouw mentaliteit en enthousiasme belangrijker. 

 Hopelijk zien we je snel op de ideeënfabriek!


Neem contact op

Solliciteer!

Ook interessant...

Front End Developer

Bouw mee aan de mooiste PWA's van NL!

Building block

Concept hackathon

A concept hackathon delivers tangible concepts in a matter of days

Swipe to discover
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then