Vacature

Digital Marketeer (NL)

Word jij super enthousiast van digital/web in combinatie met een flinke dosis creativiteit? Dan is dit je kans! We zijn namelijk op zoek naar een ervaren digital marketeer die onze creatieve UX/UI experts, ontwikkelaars en visual designers kan aanjagen met zijn/haar briljante ratio en datagedreven adviezen. 

Als gedreven kartrekker van dit ontwikkelteam ben je verbazend sterk in het vertalen van inzichten uit data en usertest naar waardevolle verbeteringen voor webapplicaties. En altijd gretig op zoek naar nieuwe kansen om onze klanten beter te laten presteren. Uiteraard breng je jouw inzichten met een goed en boeiend verhaal over aan het team. En door samen met onze UX designers conversie flows en interfaces te optimaliseren vorm je een sterrenteam dat zijn weerga niet kent.

Jouw domein:

  • Verrichten van multi-variatietests, A/B-tests, funnel-analyses, dataoptimalisaties, etc. en metingen met behulp van Google Analytics, Hotjar, Clarity, Google Optimize.
  • Meten en definiëren van KPI’s (Key Performance Indicators).
  • Omzetten van data in relevante rapportages en analyses met oa Google Data Studio. 
  • Overleg, advies en aansturing van product managers, usability-, interaction- en UX experts. 
  • Voorstellen van verbeteringen op het gebied van conversie, retentie en andere optimalisaties.
  • Omzetten van feedback en andere inbreng van betrokkenen in verbetervoorstellen.
  • Structuren en integreren van dit alles in onze way of working.
  • En verder: ervaring met scrum, tag management, humor en vrimibo’s is een pré. 

Wat krijg je terug?

Een uitdagende functie met een marktconform salaris, en uiteraard de juiste tools om je ding te doen. Daarnaast krijg je ruim de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied. Ons kantoor is gevestigd in Uden, in de Ideeënfabriek. Een inspirerende, karaktervolle omgeving die ruimte biedt aan creativiteit, innovatie en communicatie. By the way, we zijn ook regelmatig wat verder van huis ;-)

Wie zijn wij?

Koek is een digital agency (maar niet echt), met een dynamisch team van creatieven en developers. Alles wat we denken en doen draait om creativiteit en de geweldige ervaringen die daaruit ontstaan. We doen dit met ons unieke “design thinking” werkproces, waarin we heel intensief samenwerken met onze klanten en daardoor supersnel tot mooie, vaak verrassende resultaten komen.

Iets voor jou en snel kennismaken?

Neem dan (het liefst vandaag nog!) contact op met Jasper via Jasper@Koek.nl. Jouw CV vinden we interessant, maar jouw mentaliteit en enthousiasme belangrijker.


Geïnteresseerd?

Solliciteer nu!

Ook interessant...

Vacature

UX Master (NL)

Miriam Oostdijk

Een nieuwe Koekenbakker (NL)

Manon Marinussen

De eerste maand van Manon (NL)

Swipe to discover
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then