Vacature

Heldhaftige Office Manager (NL)

Wij zoeken een heldhaftige officemanager!

Als ambitieuze, creatieve en dus vaak hectische club kunnen we niet zonder een geweldige office manager. Iemand die in staat is om de zaak strak maar plezierig te runnen en er zo voor zorgt dat iedereen zich thuis voelt en lekker zijn werk kan doen. En dat geldt natuurlijk ook voor onze klanten en overige gasten. Je houdt je voornamelijk bezig met het runnen van ‘het kantoor’, met alles erop en eraan. Maar dat is zeker niet alles. Want bij ons heeft hospitality en beleving de hoogste prioriteit. Dus hierbij een kort overzicht van jouw supportive taken, waar je minimaal 28u mee aan de slag gaat:

  • het meebedenken en organiseren van interne en externe events
  • het actief ondersteunen van het marketing & sales team
  • het voorbereiden van creatieve brainstormsessies en hackathons
  • het op-en-top begeleiden van en communiceren met klanten mbt afspraken

Je hebt een hands-on mentaliteit en weet van aanpakken. Jouw positieve energie geeft iedereen een goed gevoel. Verder ben je niet bang om je mening te delen en zelf met nieuwe ideeën te komen. Ook als het gaat om jouw eigen “job definitie”, want die heb je voor een belangrijk deel in eigen hand. Ervaring als office manager en wat marketing support is een pré, maar uiteindelijk vinden we jouw uitstraling en mentaliteit belangrijker dan je CV!

Wie zijn wij?

Koek is een digital agency (maar niet echt), met een dynamisch team van creatieven en developers. Alles wat we denken en doen draait om creativiteit en de geweldige ervaringen die daaruit ontstaan. We doen dit met ons unieke “design thinking” werkproces, waarin we heel intensief samenwerken met onze klanten en daardoor supersnel tot mooie, vaak verrassende resultaten komen.


Geïnteresseerd?

Solliciteer nu!

Ook interessant...

Vacature

Marketing/ Communicatie Kanjer (NL)

Front End Developer

Bouw mee aan de Airbnb voor kantoren!

Koek

Koek ontwikkelt door

Swipe to discover
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then