Clever Sales pitbull (NL)

The client serving emperor

Wij zijn op zoek naar een verkoper van onze fascinerende (progressive) web apps en interfaces. Heb jij relevante verkoop- en sales ervaring en wil jij klanten het beste persoonlijke advies geven? Dan is dit jouw baan.

Wat ga je doen? 

Samen met de afdeling marketing ga je leads genereren die je vervolgens als klant aan Koek probeert te binden. Dit door op een prettige wijze klanten te informeren en adviseren bij de aankoop van hun web app of interface. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en je bent actief betrokken bij al onze projecten. 

Wat krijg je terug?

Een uitdagende functie met een marktconform salaris, en uiteraard de juiste tools om je ding te doen. Daarnaast krijg je ruim de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied. Ons kantoor is gevestigd in Uden, in de ideeënfabriek. Een inspirerende, karaktervolle omgeving die ruimte biedt aan creativiteit, innovatie en communicatie.

Kom jij kennismaken?

Neem dan (het liefst vandaag nog!) contact op met Jasper via Jasper@Koek.nl. Jouw CV vinden we interessant, maar jouw mentaliteit en enthousiasme belangrijker.


Hopelijk zien we je snel op de ideeënfabriek!


Neem contact op

Solliciteer!
Install app
Tap
then