Koek

Van Eigen Deeg

Klinkt een geheel vrijblijvende brainstorm over jouw merkgerelateerde vraagtukken interessant? Wij geven je advies in een Van Eigen Deeg sessie. Lees hier hoe het werkt!

Een sterk merk maakt het verschil

In een wereld vol aanbieders die allemaal ongeveer hetzelfde te bieden hebben (en vertellen), wordt het steeds lastiger om je te onderscheiden en loyaliteit op te bouwen. Een authentiek en relevant merkverhaal kan daarbij gelukkig nog steeds het verschil maken. Zeker als het gaat om de totale beleving. En dan niet alleen voor de buitenwereld, juist ook voor collega’s en nieuw talent.

Een BrandBook legt de strategische en creatieve basis voor je merk vast, met inspirerende en heldere guidelines voor iedereen die er mee te maken krijgt. Zo kun je samen werken aan onderscheidende en consistente marketing uitingen.

De belangrijkste onderdelen van een BrandBook zijn:

  • Corporate philosophy
  • DNA & Mentaliteit
  • Merkkompas
  • Designs en campagne concept
  • Tone of voice (hoe klinken we?)
  • Social media aanpak

Wat houdt de Van Eigen Deeg sessie in?

Tijdens deze vrijblijvende sessie (van ongeveer een uur) bespreken we de huidige status van jouw merk, inventariseren we samen waar eventuele versterkingen mogelijk zijn en brainstormen we alvast die kant op.

Aan het einde van de sessie weet jij in ieder geval meer over het bouwen van een sterk merk, of een BrandBook daarbij relevant zou kunnen zijn en of Koek je daarbij kan helpen.

Benieuwd? Schrijf je hier even in, dan mailen wij je sowieso een PDF van ons eigen BrandBook ter inspiratie. Vervolgens beoordelen wij jouw aanvraag. Als wij denken je te kunnen helpen, dan nemen wij contact op om een inspirerende sessie te plannen. Mocht dat niet zo zijn, dan laten we dat uiteraard ook even netjes weten.

This is a required field.
This is a required field.
This is a required field.
This is a required field.
This is a required field.
Ik wil een sterk merk van Eigen Deeg!
VerzendenThank you!
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then