Delightful Webinars

We love to share our expertise and ideas

Koek heeft heel veel talent en expertise in huis. Dat willen we graag met de wereld delen. Bijvoorbeeld over de kracht van creativiteit, het unieke van design thinking, de turbo van design sprints, het belang van user experience en de voordelen van progressive webapps. Onze webinars proberen we zo ‘delightful’ mogelijk te maken, dat wil zeggen laagdrempelig, makkelijk te volgen, to the point en als het even kan met wat humor. Geen saaie standaard oplees-lesjes dus, maar informele sessies van maximaal 30 min waar je echt wat aan hebt.

Upcoming webinars

Merkbeleving: de mentale klik voor loyaliteit

Datum: to be announced

In een wereld waarin alles zo’n beetje 24/7 te koop is op 100 plekken, wordt het steeds moeilijker om onderscheidend te zijn en mensen aan je te binden. Kun je loyaliteit nog versterken zonder alles in de aanbieding te gooien? Jazeker, en dat vertellen we je graag.

Inschrijven

Recorded webinars

Brainstorm mee over het 1,5 meter Festival!

Datum: donderdag 28 mei, 14.00u

Wij denken dat dit kan als we genoeg creatievelingen bij elkaar zetten. Sluit jij aan? Luc en Manon gaan de challenge aan met 20 enthousiaste meedenkers.

Watch here

Design Thinking: continu creëren, leren en verbeteren

Inschrijvingen: 28 / gem rating: 8.2

Een lancering is altijd een mooi moment. Klus geklaard! Uhm, nope… het echte werk begint dan eigenlijk pas. We leggen graag uit waarom een digitaal product nooit helemaal af is.

Watch here

Digitaal brainstormen, het werkt!

Inschrijvingen: 42 / Gem rating: 8.0

Bij creatief brainstormen denk je al snel aan een hutje op de hei en mensen fysiek bij elkaar met whiteboards en post-its. Wij delen graag onze goede ervaringen met een digitale variant hierop.

Watch here

De impact van Progressive Web Apps (PWA’s)

Inschrijvingen: 38 / Gem rating: 8.1

Het beste van websites en apps gecombineerd. Zo zou je een PWA in het kort kunnen omschrijven. Wij vertellen je graag meer over de impact voor je klanten én voor je business.

Watch here
Install app
Tap
then