1. Adoptie
2. Pakketten
3. Dieren
4. Gegevens
5. Betaling

Word de sponsor van een biotoop

Dierenpark ZiE-ZOO biedt een unieke manier om bij te dragen aan de verzorging en welzijn van de dieren die in het park verblijven. Door een sponsorpakket te kopen steun je het dierenpark en draag je bij aan de verbetering van de leefomgeving van de dieren. Sponsoren is een unieke manier om betrokken te zijn bij de dierentuin en tegelijkertijd bij te dragen aan het welzijn van de dieren.

Adopteer als bedrijf


Wat houdt het sponsoren bij ZiE-ZOO in?

Met de sponsorpakketten van Dierenpark ZiE-ZOO kun je een actieve rol spelen in de verzorging en het welzijn van de dieren en hun leefomgeving. 

Er zijn vijf verschillende pakketten beschikbaar die elk hun eigen arrangementen hebben. Door een biotoop te sponsoren, lever je een bijdrage aan ons werk voor de dieren en de natuur. De sponsoring is geldig voor een jaar, kan elk gewenst moment ingaan en kan elk jaar opnieuw worden verlengd. 
Momenteel kun je alleen als bedrijf via deze website een biotoop sponsoren. Wil je als particulier een bijdrage leveren? Klik dan hier.  

Dierenpark ZiE-ZOO

ZiE-ZOO is een unieke dierentuin waar naast het verzorgen van dieren en planten ook dagbesteding wordt geboden aan mensen met autisme. Het doel van de dierentuin is om het bewustzijn en de interesse van mensen voor de dieren en de natuur te verhogen door middel van educatie en voorlichting. In ZiE-ZOO kun je veel zeldzame diersoorten vinden die je niet snel in andere dierenparken zult tegenkomen. Hierdoor is ZiE-ZOO niet alleen uniek door haar werk met mensen met autisme, maar ook door haar unieke collectie van dieren.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then