Stichting Hokazo

Online veiling

Voor stichting Hokazo

Welkom bij onze veiling van acht unieke creatieve posters! Wij zijn verheugd om deze prachtige kunstwerken aan te bieden en hiermee een goed doel te steunen. De volledige opbrengst van deze veiling gaat naar stichting Hokazo, een Udense organisatie die zich inzet voor het welzijn van dieren in nood.  

Over stichting Hokazo 

Stichting Hokazo is een dierenwelzijnsorganisatie die zich met hart en ziel inzet voor dieren in onze gemeenschap. Met een dierenambulance bieden ze snelle hulp aan gewonde en hulpbehoevende dieren in nood.

  • Honden en Katten: deze worden liefdevol verzorgd en opgevangen bij het Dierenopvangcentrum van Hokazo, waar ze wachten op een nieuw, warm thuis. 
  • Andere Dieren: dieren zoals vogels, konijnen, egels, eekhoorns en andere worden ondergebracht bij gespecialiseerde opvangcentra in de buurt, waar ze de zorg krijgen die ze nodig hebben.

Hoe kunnen jullie helpen? 

We willen deze mooie kunstwerken veilen voor een goed doel. Door te bieden op één of meerdere van deze prachtige posters, draag je direct bij aan de ondersteuning van stichting Hokazo. Degene met het hoogste bod krijgt het mooi ingelijste kunstwerk en het bedrag wordt volledig overgemaakt naar het goede doel. Jouw bijdrage helpt Hokazo bij het voortzetten van hun belangrijke werk, zoals het voortzetten van de dierenambulance, het verzorgen van de dieren, en het ondersteunen van gespecialiseerde opvangcentra.

Samen voor de dieren 

We nodigen iedereen van harte uit om deel te nemen aan deze veiling en zo een verschil te maken voor de dieren die onze hulp hard nodig hebben. Elke bedrag, groot of klein, draagt bij aan een betere toekomst voor deze dieren. 

Alvast bedankt voor jullie steun en veel succes met het bieden! De veiling loopt tot en met 31 juni 2024. 

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then